Tilmeld dig Gladsaxe Teen Club nyhedsmail

Vil du følge med i, hvad der sker i Gladsaxe Teen Club? Tilmeld dig til Gladsaxe Teen Clubs' nyhedsmail
gtc@teenclubs.dk

Gladsaxe Teen Club i dag

I perioden 1966 - 69 arrangerede Gladsaxe Teen Club 139 Teen Club koncerter. På Egegårds Skolen i Gladsaxe optrådte nogle af Europas og Danmarks største rock og popnavne sammen med unge lokale grupper. I Club'ens storhedstid havde vi ca. 6.000 medlemmer.

I nutidskroner var der tale om en millionforrening. Alene over de tre sæsoner fra 1965 til 1968 havde Gladsaxe Teen Club en omsætning på kr. 932.304,- , hviket ville svare til næsten kr. 6½ mio. i dag. I samme periode havde

En række af de gamle Teen Club folk i dag - fra venstre: Bent Larsen, Hans Chr. Gelf Larsen, Frank Asmussen, Anne Løve (før Nilsson), Jerry Ritz, Lars Abel, Kim Utke og på hug i front Karsten Schmidt.

vi et overskud på kr. 172.946,-, hviket i dag er det samme som ca. kr. 1,2 mio. Penge, der blev uddelt til det lokale ungdoms- og foreningsarbejde.

Vi var vist dengang ikke helt klar over, hvor stort det var, det vi havde gang i! Men for mange af os har Gladsaxe Teen Club spillet en hel central rolle i vores ungdom. Nogle startede som Teen Club'ens unge fotograf Jørgen Angel en karriere baseret på erfaringer fra klubben - andre som Annie og Jerry Ritz mødte hinanden i Teen Club'en og valgte at dele resten af livet.

Historien om Gladsaxe Teen Club er vores historie - men det er også en helt særlig periode i den danske rock- og pophistorie. Med åbningen af Gladsaxe Teen Club på nettet er det vores hensigt, på en forhåbentlig morsom og nutidig måde at give et billede af, hvad en gruppe entusiastiske unge mennesker i en forstad til København og med udgangspunkt i en ganske almindelig skoleaula med en lille scene på Egegård Skole kunne skabe af musikliv i Danmark i 60'erne.

Vi håber, at mange af jer, der kom i Gladsaxe Teen Club dengang - som medlem af klubben eller som optrædende orkester - vil hjælpe os med at udbygge hjemmesiden med alle jeres gode historier og billeder fra dengang.

Vi glæder os til at høre fra jer på e-mail gtc@teenclubs.dk !